Festivalul Diversitatii 9 – 10 aprilie

By 1 aprilie 2016 Știri

CPE-Centrul Parteneriat pentru Egalitate organizeaza, in perioada 9-10 aprilie 2016, Festivalul Diversitatii, un eveniment gandit pentru a sarbatori toti copiii cu varsta intre 3 si 7 ani, frumusetea diversitatii acestora, povestile lor de viata, istoriile familiilor lor, calitatile si nevoile lor diferite, identitatile diverse pe care le poarta cu ei. Festivalul face parte din proiectul „Avem fiecare o poveste”, derulat de CPE-Centrul Parteneriat pentru Egalitate, in parteneriat cu Asociatia de Ajutor Amurtel si cu Asociatia Romano ButiQ.

Festivalul Diversitatii este locul unde sunt sarbatoriti toti copiii de 3 pana la 7 ani, cu activitati variate adresate celor mici si celor care ii insotesc J!
Participarea este gratuita la toate tipurile de activitati – permanente si tematice – pregatite de echipa, voluntarii si colaboratorii Festivalului.
Activitati permanente – zilnic, de la 10.00 la 18.00:
Ø filme despre copii de etnii si nationalitati diferite, despre copii si tineri cu dizabilitati;
Ø ateliere de pictura, desen si modelaj;
Ø expozitie de picturi si desene;
Ø Teatru Senzorial;
Ø spatiu de joaca;
Ø expozitie cu vanzare de produse realizate de ONG-uri si intreprinderi de economie sociala, care lucreaza in beneficiul copiilor.

Program Festivalul Diversitatii

Daca vreti sa participati la una sau mai multe dintre activitati, scrieti un mail la festivaluldiversitatii@yahoo.com.
Activitati tematice – zilnic, de la 11.00 la 18.00, conform programului de pe pagina evenimentului. Pentru aceste activitati exista un numar limitat de locuri, de aceea participarea se poate face numai pe baza inscrierii, la festivaluldiversitatii@yahoo.com. Precizati numele, ziua, ora si atelierul la care doriti sa participati.
INFORMATII IMPORTANTE :
Spatiul in care se desfasoara activitatile este prietenos si sigur pentru toti copiii.
Spatiul este accesibilizat corespunzator pentru persoanele care se deplaseaza in scaun rulant.
Este posibil sa existe un timp de asteptare pentru participarea la activitati, in functie de numarul de vizitatori.

Proiectul Avem fiecare o poveste este derulat de CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, in parteneriat cu Asociatia de Ajutor Amurtel si cu Asociatia Romano ButiQ, in perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finantat prin granturile SEE, 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org. De asemenea, pentru informatii suplimentare accesati www.fondong.fdsc.ro

About Romano ButiQ