Direcţionează 2% pentru a susţine diversitatea între copii

Direcţionează 2% pentru a susţine diversitatea între copii

By 12 mai 2016 Știri

Asociaţia Romano ButiQ a început să lucreze cu copiii din comunitatea din Giuleşti-Sârbi din anul 2015 şi işi propune să continue acest proces. Abordarea noastră a fost aceea de a sprijini direct copiii în creșterea performanțelor și frecvenței școlare, de a oferi suport pentru părinți în dezvoltarea și punerea în practică a unor planuri personale de reducere a riscului de excluziune socială a copiilor lor, precum și de a instrui diverşi specialiști în vederea dezvoltării unor metode de educație nonformală eficiente în lucrul cu copii vulnerabili.

In continuare, pentru a răspunde nevoilor copiilor din comunitate, am colaborat cu mare drag împreună cu o echipa minunată de oameni din Suedia la punerea bazelor Bibliotecii Romilor pentru Copii. Biblioteca se află la Muzeul Culturii Romilor şi este un loc dedicat susţinerii lecturii pentru copii şi în care ei se pot descoperi unul pe celălalt în ansamblul lor, cu elemente de identitate, cultură şi istorie.

În acest context solicităm sprijinul dvs. pentru redirecţionarea către Asociaţia Romano ButiQ a 2% din impozitul pe venit, plătit deja în anul 2015.

Formularul pentru direcționarea a 2% din impozit

formular 230

Cererea se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată.

Datele Asociaţiei Romano ButiQ pentru completarea formularului:

Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Romano ButiQ
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 28363502
Cont bancar (IBAN): RO10RZBR0000060013519006 deschis la Raiffeisen Bank

Data limită de depunere este 25 mai 2015.

About Romano ButiQ