Femeile cu studii superioare din Bucureşti şi judeţul Ilfov, personal al societăţii civile, au şansa să participe la cursul gratuit de “Manager de proiect”, susţinut în cadrul proiectului “Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”.
Cursul oferă resurse valoroase bazate pe experienţă şi competenţe de scriere, coordonare, monitorizare şi raportare, precum şi tips & tricks pentru implementarea cu succes a proiectelor.

Cursul de Manager de proiect” se va desfăşura în zilele de 30/31.10.2015, 01.11.2015, 7/8.11.2015 în Bucureşti şi se adresează femeilor personal al societăţii civile din Bucureşti si judeţul Ilfov, absolvente de studii superioare.
Acte necesare petru înscriere:
Copie C.I
Copie certificat de naştere
Copie diplomă de studii (minim facultate)
Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia absolventele vor primi o diplomă de “Manager de Proiect”, recunoscută atât la nivel naţional cât şi în Uniunea Europeană. Cursul este acreditat ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Proiectul „Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”,este derulat de Asociaţia Romano ButiQ în parteneriat cu K Consulting Management and Coordination (KCMC) şi Centrul de Dezvoltare Curriculară şi Studii de Gen: FILIA. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru înscrieri şi orice informaţii suplimentare legate de curs, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@romanobutiq.ro  sau la numărul de telefon 0734 800 285, persoană de contact: Nicoleta Cristina Ghiţă.

Locuri disponibile 15.

About Romano ButiQ